Wij willen dat uw organisatie slaagt

Bij Tender Fortis staat kwaliteit altijd voorop.

  • Kwaliteit
  • Snelheid
  • Onderscheid

NEEM CONTACT OP

Het succes van de klant staat bij ons centraal. Wanneer zij slagen dan slagen wij ook.

Oprichter Tender Fortis

Uw belang is ons belang

Als ondernemers realiseren wij als geen ander wat voor impact een succesvolle inschrijving kan hebben, aan de andere kant begrijpen wij als ondernemer ook erg goed dat een investering in een extern bedrijf een spannende beslissing kan zijn.

U wilt dan dat uw investering in goede handen is en vertrouwen hebben in de kunde en ervaring van de partij waarmee u gaat samenwerken. Ook wij hebben in het verleden inschrijvingen uitbesteed en zien daardoor het belang in van een nauwe en betrokken samenwerking waarin transparante communicatie de boventoon voert.

Zeer tevreden over het eindresultaat! Zeker voor herhaling vatbaar.

Jelmer Dijkstra

Prettige samenwerking en heldere begeleiding.

Yvonne Richter

Tot kort geleden een onbekend bedrijf voor mij, bij de 1e inschrijving toch direct succes.

Jorrit van Kechel

Missie & Visie

Het Fortis team

“Als oprichters van Tender Fortis beschikken wij over meer dan een decennia aan kennis en ervaring op juridisch en schrijfkundig gebied, daarnaast zijn wij ook gedreven en gepassioneerde ondernemers.

Jarenlang hebben wij onze eigen inschrijvingen en die van collega’s succesvol uitgevoerd en onze werkprocessen steeds weer verbeterd en vernieuwd. Van kleine aanbestedingen die uitsluitend effect hebben op uw organisatie tot het formaat dat impact heeft op hele regio’s. Bij Tender Fortis staat kwaliteit altijd voorop.”