VRIJBLIJVEND ADVIES

NAMENS U INSCHRIJVEN

BEGELEIDING VAN UW INSCHRIJVING

CONTROLE & OPTIMALISERING

We boost our clients to get more sales
  • Advies

Eerlijk en transparant advies

Wij voorzien u van advies tijdens een vrijblijvend gesprek die wij op locatie of via beeldbellen doen. Tijdens dit gesprek stellen wij gericht vragen om in kaart te brengen over welke middelen en ervaring uw organisatie zelf beschikt.

Daarnaast doen wij een inschatting van wat wij denken dat u nodig heeft. Op basis van dit gesprek zullen wij u een eerlijk en gedegen advies geven. Wij benaderen dit op een directe en transparante wijze zodat u een duidelijk beeld heeft van wat u kunt verwachten qua mogelijkheden en kosten.

NEEM CONTACT OP
  • Aanbesteding

Inschrijven namens uw organisatie

Als specialist in tenders staat ons team klaar om namens uw organisatie de inschrijving volledig te overzien. Dit houdt in dat wij ons van A tot Z zullen ontfermen over het gehele proces. Hoewel ons team wel relevante informatie van u nodig zal hebben nemen wij de grootste lasten van u over.

Wij schrijven de nodige documenten voor u en presenteren deze op professionele wijze aan de opdrachtgever. Ons ervaren team gaat grondig en efficiënt te werk om binnen de deadline een hoogwaardige product neer te zetten. Door gedegen onderzoek en voorbereiding zijn wij in staat doelgericht in te spelen op de behoeften en wensen van de opdrachtgever.

NEEM CONTACT OP
New Marketing Leaders
Team working
  • Begeleiding

Begeleiding van uw inschrijving

Bent u in de gelegenheid om de inschrijving zelf uit te voeren maar wilt u wel professionele begeleiding? Dan kunt u ook daarvoor bij Tender Fortis terecht. U stelt de documenten zelf op maar wordt begeleid door een ervaren specialist die het gehele proces overziet.

U krijgt tips, sturing, advies en opdrachten mee om het beste stuk zelf te schrijven. Daarnaast vinden er meerdere evaluaties plaats om er zeker van te zijn dat alles zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt maar ook om eventuele aanpassingen te maken indien dit nodig is.

NEEM CONTACT OP
  • Controle & Optimalisatie

Controle & optimalisering van uw inschrijving

Voor de organisaties die ervoor kiezen hun inschrijving zelf uit te voeren bieden wij tevens de dienst van controle en optimalisering. Dit houdt in dat wij uitsluitend de laatste hand leggen aan uw werk.

Wij doen een uitgebreide controle van uw schrijven en indien nodig verbeteren en optimaliseren wij uw werk. Dit doen wij uiteraard in overleg zodat u zelf in de hand heeft in welke mate uw documenten worden aangepast.

NEEM CONTACT OP

Tarieven

Gezien iedere aanbesteding anders is hanteren wij geen vaste tarieven, de prijs wordt bepaald aan de hand van het type aanbesteding, het formaat en complexiteit ervan en de tijdsduur. Kwaliteit staat bij ons voorop maar richten ons ook op efficiëntie.

Wij zullen er altijd naar streven om zo snel mogelijk het beste product te leveren zodat de tijd optimaal wordt benut en u geen onnodige kosten heeft. Uiteraard wordt vooraf een gecalculeerde inschatting gedaan van de verwachtte kosten en tijdsduur van de opdracht middels een heldere offerte.