Focus op kwaliteit, snelheid & onderscheid

U bent in goede handen bij Tender Fortis, waar uw succes onze hoofdprioriteit is.

Bekijk wat we doen
  • Tender fortis

Professioneel inschrijven

Wilt u zich inschrijven op een aanbesteding? Vraag Tender Fortis voor hulp bij de inschrijving. Als specialist in aanbestedingen staat Tender Fortis voor u klaar. Wij kunnen de volledige inschrijving van u overnemen, of ondersteuning bieden bij een deel van het proces. Bij Tender Fortis krijgt u ondersteuning van hoge kwaliteit. Ons team heeft veel ervaring en doet altijd grondig vooronderzoek. Met de hulp van Tender Fortis sluit uw inschrijving zo goed mogelijk aan bij de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Wij leveren snelheid, kwaliteit en een onderscheidende inschrijving. Lees hier meer over aanbestedingen en de diensten van Tender Fortis.

Neem contact op

K.S.O.

Kwaliteit

Kwaliteit is nodig om de opdrachtgever te overtuigen dat u de juiste partij bent voor de gunning. Onze kwaliteit uit zich o.a. in de orde en structuur die wij u bieden gedurende het proces van onze samenwerking, de duidelijke communicatielijnen die wij met u opzetten, het eindresultaat van de teksten en documenten en de presentatie daarvan.

Snelheid

Snelheid is nodig om binnen de kort gestelde termijnen het beste product te creëren. Onze snelheid uit zich o.a. in de mate van beschikbaarheid die onze medewerkers u bieden, de reactiesnelheid en bereikbaarheid voor het beantwoorden van vragen en het begeleiden van relevante onderdelen. Maar ook het aanpassingsvermogen dat nodig is om snel te kunnen schakelen bij onvoorziene ontwikkelingen. Dit alles met het hoofddoel om binnen de deadline het winnende product aan te leveren.

Onderscheid

Jezelf onderscheiden om op te vallen tussen de vele concurrenten die zich inschrijven is van groot belang. Wij maken dit onderscheid o.a. door onszelf te verdiepen in de opdrachtgevers om een beter beeld te krijgen van hun behoeften en wensen. Dit vertalen wij dan weer terug in ons schrijven en presentatie. Per aanbesteding wordt een passende strategie geïmplementeerd voor de meest effectieve en succesvolle uitkomst.

  • Unieke service

Een aanbesteding of een tender?

Tender Fortis helpt u om een aanbesteding of tender in handen te krijgen. Maar wat is het verschil tussen een aanbesteding en tender? Een aanbesteding wordt vaak ook wel een tender genoemd. Maar er is in theorie een klein verschil tussen deze twee termen. Het woord tender wordt over het algemeen gebruikt voor een opdracht van een commerciële instelling. Een aanbesteding is een opdracht vanuit de overheid welke is voorgeschreven volgens wettelijke procedures. Beiden termen worden in de praktijk echter gebruikt voor hetzelfde doel en tender is dan ook simpelweg het engelse woord voor aanbesteding.

Lees meer over ons

Iedereen maakt evenveel kans

Het doel van een aanbesteding is gelijke kansen creëren. Iedereen kan zich immers inschrijven voor de opdracht. De opdrachtgever bepaalt op basis van prijs en kwaliteit wie de opdracht gegund wordt. Zo worden vraag en aanbod op elkaar afgestemd. Het voordeel is dat kleine ondernemers of starters op deze manier ook een kans kunnen krijgen om een overheidsopdracht uit te voeren. Het nadeel is dat de concurrentie bij een aanbesteding groot kan zijn. Schakel daarom een professional in om uw kansen te vergroten.Tender Fortis zorgt dat uw inschrijving zo goed mogelijk aansluit op de vraag van de opdrachtgever en maakt uw aanbesteding snel en zorgvuldig in orde.

Bekijk onze diensten
Team working
In-House Sales Training

3 verschillende procedures

Een aanbesteding bestaat altijd uit 3 fases: aankondigen, inschrijven en gunnen. Toch zijn er wel verschillende aanbestedingsprocedures mogelijk. Wij lichten de verschillende procedures voor u toe:

  1. Een openbare aanbesteding – Dit is een algemene procedure waarvoor iedereen zich aan kan melden.
  2. Een niet-openbare aanbesteding – Na een algemene aankondiging kunnen partijen zich inschrijven. Uit de inschrijvingen maakt de opdrachtgever een selectie. Alleen deze aanbieders krijgen een bestek en leveren een offerte.
  3. Een onderhandse aanbesteding – Inschrijven is alleen mogelijk voor partijen die hiervoor door de opdrachtgever worden uitgenodigd.

Voor een succesvolle aanbesteding kunt u altijd de hulp van Tender Fortis inschakelen. Het maakt hierbij niet uit welke procedure voor u van toepassing is.

Waarvoor schakelt u Tender Fortis in?

Het proces van een aanbesteding bestaat uit een flink aantal stappen. De inschrijving kan Tender Fortis geheel van u overnemen. Maar u kunt er ook voor kiezen om onze experts in te schakelen voor een deel van het proces. Schakel Tender Fortis in voor:

  • Eerlijk en transparant advies
  • Inschrijven namens uw organisatie
  • Professionele begeleiding bij het inschrijven
  • Controle en optimalisering van uw inschrijving
Team work discussion
Increase Brand Awareness

Uw aanbesteding van A tot Z geregeld

Als specialist in tenders en aanbestedingen staat Tender Fortis klaar om namens uw organisatie de inschrijving volledig te overzien. Wilt u de inschrijving laten doen? Ons team van specialisten kan namens u de inschrijving uitvoeren. Wij ontfermen ons van A tot Z over het volledige proces. U kunt zich daardoor richten op andere werkzaamheden terwijl wij onze ervaring en kennis inzetten voor een hoogwaardige inschrijving. Het enige dat u hoeft te doen is ons voorzien van zoveel mogelijk informatie. Wij schrijven de nodige documenten en wij presenteren deze op professionele en overtuigende wijze aan de opdrachtgever. Natuurlijk houden we wel nauw contact en wordt er veel overleg gepleegd. U blijft dus altijd betrokken bij de inschrijving. We zullen een inschrijving pas indienen met uw goedkeuring. Ons doel is om uw bedrijf en uw product of dienst zo goed mogelijk uit de verf te laten komen. Dus kies ervoor om tijd te besparen en laat uw aanbesteding doen door Tender Fortis. Wij dragen graag bij aan het succes van uw organisatie.

Persoonlijke begeleiding en advies

Voert u liever zelf de inschrijving uit? Dat is geen probleem! Ook dan kunt u bij Tender Fortis terecht. Wij ondersteunen u ook met begeleiding van uw inschrijving en advies over de aanbesteding. We hebben ervaren specialisten beschikbaar die het proces van de inschrijving voor u kunnen overzien en u voorziet van tips, sturing en advies. Zo weet u zeker dat de inschrijving zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Wij bewaken het proces, zodat u zich volledig kunt richten op de inhoud.

We equip marketing leaders

Tender Fortis let op de details

Wilt u uw aanbesteding laten nakijken? Tender Fortis zet voor u de puntjes op de i. U kunt ervoor kiezen om uw aanbesteding volledig uit te besteden, maar u kunt ons ook inschakelen voor een laatste controle van uw inschrijving op een aanbesteding. We kijken grondig naar uw werk en overleggen met u waar nog ruimte is voor verbetering. Het winnen van een aanbesteding kan de toekomst van uw organisatie bepalen. Dan wilt u zeker weten dat u er alles aan doet om de opdracht te krijgen!

Neem contact op

Voor het uitbesteden van uw inschrijving, advies en begeleiding of een laatste controle, belt u met Tender Fortis. Ook voor vragen of vrijblijvend advies zijn wij te bereiken via 06-15003623 of via contact@tenderfortis.nl. Of vul het contactformulier op de website in. Tender Fortis voor succesvol en professioneel aanbesteden.

Marketing Agency Expert